Wallstickers till barn för mysiga stunder

17 augusti 2021
Lily Hansen

Vardagen kan vara jobbig med långa dagar för ett barn, förskola, skola eller kanske någon aktivitet. Att få ta igen sig på sitt eget rum och mysa lite är viktigt för ett barn, det ska kännas tryggt och roligt att vara på sitt rum oavsett om det är ett eget eller delat rum. Wallstickers eller väggdekor, som de också kallas, är ett enkelt och prisvärt sätt att göra barnrummet mysigare. 

Barnet kanske önskar sig nya tapeter eller en annan färg på väggarna när rummet börjar kännas trist och tråkigt. Att måla om eller sätta upp nya tapeter är både tidskrävande och kan bli dyrt, att istället sätta upp en väggdekor är ett bra alternativ. Det finns mycket roligt att välja på, bland annat motiv med djur, sport, natur med mera. Kanske en stor dinosaurie kan vara skoj att ha på väggen om barnet är intresserad utav dessa varelser.

Modern väggdekor är smidig och enkel att ta ner eller byta om barnet ändrar intresse eller bara tröttnar på den som finns. Ofta så sitter dekalerna fast på ett ark som du försiktigt tar loss, sedan klistrar du fast dekoren på väggen. De finns olika tillverkare av dekorer så det kan vara lite olika fästmetoder så du bör alltid följa de instruktioner som följer med. Dekorerna kan i de flesta fall avlägsnas utan att lämna klisterrester.

 

 

Wallstickers med djur

Djur brukar de flesta barn vara intresserade av och det finns bland annat dekorer med pingvin, zebra, häst, apa, uggla och fjäril. Det var några få exempel på djur och det finns något som passar alla djurintresserade barn. Ett tåg med djur, till exempel, kommer att fånga barnets uppmärksamhet och roa med de roliga djurfigurerna. En dekor med Noas ark med olika djur i en båt kan ge många roliga stunder med samtal om de olika djuren.

Fler nyheter