Så mycket betyder blombud i Stockholm

30 juni 2022
patrick pettersson

editorial

Man kan säga väldigt mycket utan att använda sig av ord. Till exempel kan man låta blommor tala för en istället. Ibland kanske en bukett röda rosor eller ett knippe tulpaner kan säga exakt det som du vill förmedla, men inte kan formulera. Problemet uppstår väl egentligen först om det fysiska avståndet hindrar dig från att leverera blommorna till personen du önskar, så att du kan få “säga” allt det du faktiskt vill.

Eller problem och problem, det är inget problem alls. Tvärtom faktiskt. Framför allt om du bor i Stockholm, där det finns oerhört goda möjligheter att aktivera blombud i stan. Du kan med andra ord befinna dig på andra sidan jorden och fortfarande överraska en lyckligt lottad stockholmare med en bukett vackra blommor och blad. En möjlighet som kan skänka oerhört mycket glädje för mottagaren och som bör utnyttjas mer än vad det gör.

 

skicka blombud

 

Snåla inte med blombuden

Att skicka blombud i Stockholm kan verkligen göra en persons dag. Kanske till och med hela veckan. För en person som går igenom en jobbig period i livet kan ett blombud i dörren vara det bästa som har hänt på mycket länge. Förneka inte dina nära och kära den glädjen. Skicka hellre ett blombud för mycket än ett blombud för lite. Det kan liksom inte bli fel. För vem skulle inte älska att bli uppmärksammad på ett så generöst sätt?

Tja, det skulle väl vara om du skickar en bukett giftblommor till någon du inte tycker om. Eller nässlor och tistlar. Men sådana fasoner är förstås varken tanke eller syfte med blombud. Tanken med blombud, åtminstone i Stockholm, är att de ska skänka glädje och uppskattning. Oavsett om de skickas med anledning av sorg, kärlek eller en kombination av både och. Som sagt – hellre en blomma för mycket än en blomma för lite.

Fler nyheter