Måttanpassade walk-in closets – det bästa när det gäller garderober

09 februari 2022
jonas olsson

editorial

Den dagen man tycker att hela ens garderob svämmar över och inget längre får plats kan man ta och fundera över en annan lösning som har blivit mäkta populär. Det handlar om måttanpassade walk-in closets. Med den lösningen kan man skräddarsy en garderob och utnyttja alla skrymslen och vrår i hemmet till det bästa. 

Det går att få till fenomenala lösningar där man inte kanske tror att det gör det. En som är skicklig på att tillverka en ritning – det vill säga en så kallad konstruktör eller kanske en arkitekt – klarar det fortare än man kan föreställa sig. De kan verkligen hitta lösningar som man själv inte kunnat klura ut. Måttanpassade walk-in closets kan vara en suverän lösning som underlättar livet i var och ens lilla vardag. 


En vanlig garderob eller något lite mer finurligt

Måttanpassade walk-in closets gör det möjligt att helt och hållet gå in i sin garderob. Det är ju lite skillnad på att stå utanför och titta in genom en öppen dörr. Att kunna gå in och dra undan kläder som hänger på sina galgar samtidigt som man kan dra fram en tröja eller ta fram skorna som står på golvet nedanför är en helt annan känsla. Dessutom finns det ju lite extra utrymme där man kan få plats med en väska eller två. 

 

måttanpassade Walk-in Closets

 

Måttanpassad tillverkning kräver precision

Det är viktigt att ta mått som stämmer när något som är måttanpassat ska tillverkas. Detta är dels för att det ska passa när man sätter in det, men också för att det inte är någon annan som kan köpa produkten om man skulle ångra sig eller ha missat på måttet. En måttanpassad produkt är speciell och passar bara hos den som beställt den. Det blir en unik produkt och det är inte så dumt att ha det. 

Fler nyheter