Ge hemmet en ”makeover” med spröjsade sidohängda fönster

28 december 2021
jonas olsson

Med spröjsade sidohängda fönster så kan du ge kåken en stilig elegans från svunna dagar. Spröjsade fönster är så stiliga att grannarna kommer hänga på låset för att veta var du köpt dina nya stiliga fönster. Spröjsade fönster passar fantastiskt bra till huset på landet där vi träder tillbaka i tiden och ut i naturen för att ladda batterierna. Det är viktigt att ha något som smälter ihop med naturen och inte sticker ut. 

Med spröjsade sidohängda fönster, som är en stil som medvetet blickar bakåt i tiden, så får du det. Eller om du vill sticka ut och ge ditt ”townhouse” i staden ett gammalt utseende, för du vill inte vara en i massa, är spröjsade fönster ett lysande val även här. Och som en bonus så isolerar dessa fönster föredömligt, vilket blir allt mer viktigt i tider med skenande elpriser.

Spröjsade sidohängda fönster är något som börjades sättas upp i Skandinavien redan på 1600-talet. Så du kan tänka dig under hur lång tid designen har förbättrats genom åren. En resa genom århundradena mot perfektion. Dessa många år har gjort att hantverkare har kunnat bemästra fönstrets konstruktion ur alla olika vinklar.

 

image

 

Skräddarsydda spröjsfönster efter dina önskemål

Du kommer att få dina fönster snabbt levererade med 10 års garanti. Du kan få dem precis som du vill ha dem, så att de passar ditt hem perfekt. Skräddarsydda fönster spröjs efter dina egna önskemål alltså! Spröjsade sidohängda fönster får ditt hus att se ut som ”a million dollars” utan att du behöver lägga en sådan summa på huset. Grannarna kommer bli gröna av avund.

Du kan spara ytterligare pengar genom att mäta upp dina fönster själv. Du kan även finna en gratis guide till hur du installerar dem själv, för det känns alltid bra att utföra lite eget hantverkande. Skaffa spröjsade sidohängda fönster!

Fler nyheter