Fasadskyltar i Göteborg som sticker ut

27 juli 2021
william eriksson

Om du har ett företag eller annan verksamhet så vet du hur viktigt det är att dina kunder lätt hittar till dig. Många gånger så vet den som ska besöka dig ungefär var du håller till och går ute och letar efter en skylt på en byggnad som visar var du finns. Det gäller att vara väl synlig och ibland så behövs en skylt som sticker ut för att fånga kundens intresse.

Fasadskyltar kan till exempel vara neonskyltar, LED-skyltar, ljuslådor, stolpar och pyloner. 

Det behövs många Fasadskyltar i Göteborg och det finns många firmor som kan hjälpa till att skapa en skylt just för dig. Företaget tar fram en skyltlösning för din verksamhets behov så att ni syns bra på både kort och långt håll. 

 

LED-skyltar

I de flesta skyltar idag används LED, även kallad lysdioder, som belysning. Tekniken är både driftsäker och energisnål. Med en snygg och annorlunda skylt på fasaden, utanför din butik eller annan verksamhet lockar du snabbt in många besökare och kunder. I LED-skyltarna är det små diodljuskällor som gör det möjligt att få mycket tunna bokstäver vilket innebär att det går att forma mycket kreativa skyltar.

Det går att få allt från väldigt små fyrkantiga skyltar till jättestora specialdesignade ljusskyltar som täcker en hel fasad. Det är bara fantasin som sätter gränserna, du bestämmer själv hur du vill ha den, och det går att få skylten i en mängd olika färger.

 

 

Stolpar och pyloner

Det första intrycket som en besökare får är avgörande för hur din verksamhet upplevs. En stolpe eller en pylon ger dig möjlighet att ge besökaren ett inspirerande första intryck. Pylon är en beteckning på ett högt torn eller pelare. De används ofta ute vid en väg eller utanför en entré som hänvisning eller en reklamplats. De går att få med eller utan belysning i olika storlekar. 

Fler nyheter