Bröstlyft på klinik i Stockholm kan göra brösten mer estetiskt tilltalande

30 november 2021
Cecilia Olsson

editorial

Hängbyst är något man kan räkna med ju äldre man blir, bland annat eftersom hudens elasticitet försämras och gör att brösten därmed kan börja sträva nedåt. Det finns även andra saker som kan göra att man utvecklar hängbyst som exempelvis kraftig viktnedgång, graviditet och amning. Trots att det inte är något fel med hängbröst, och det är framförallt något som är helt naturligt och vanligt bland kvinnor, så är det många som strävar efter att återfå fylliga och fasta bröst. 

Det finns hjälp att få

Om man är en person som mår dåligt över den form som brösten antagit så finns det ingrepp man kan göra för att förändra dem. Man kan till exempel göra en bröstlyftsoperation som går ut på att man helt enkelt lyfter brösten genom att avlägsna hudöverskott, samtidigt som man förminskar vårtgården och placerar den högre upp. Har man även tappat fylligheten i sina bröst så kan man med hjälp av bröstimplantat återfå storleken (eller till och med öka storleken) på sina bröst. 

image

Inför en bröstoperation är det viktigt att först boka en konsultation på kliniken man önskar göra ingreppet. Då går man tillsammans med en kirurg igenom de önskemål och förutsättningar man har, samt eventuell form och storlek på lämpligt implantat. Man får information om ingreppet, inklusive de risker som finns, samt eftervård och förväntat resultat. Det är väldigt viktigt att man har realistiska förväntningar och förståelse för att ingrepp kan ge olika resultat beroende på de individuella förutsättningar man har. 

Klinik i Stockholm som utför bröstlyft 

För att resultatet ska bli så bra som möjligt samt för att man ska kunna känna sig trygg vid ingreppet så är det viktigt att hitta en seriös klinik. Vill man göra bröstlyft i Stockholm så finns det flera kliniker att välja på, däribland Proforma Clinic. Det är en klinik som arbetar med förstklassig utrustning och håller högsta nivå gällande säkerhet och service.

Fler nyheter